Arvika på Westombanan 23-24 aug -08 tagna av Jan R

I helgen var det tävling i Arvika. Solen sken alldeles UNDERBART!!!! Ur humlegänget var det Patrik och Gôbben som körde.

Putte i en av alla fajter med Niklas Hagström över myggsprätten... Denna sprätt gjorde att inte Niklas senare vann A-finalen... han flög liiiite för mycket...


En Humla med fart i!! ...iallall på lördan! ...

Denna bild måååste ju bara med för Gôbbens självförtroende! Som vi alla vet vinner ju Arne varje heat... men ibland bara händer det ju ngt... INTE HANS FEL! ;)Säga vad man vill... här är ju iaf beviset på att han låg framför Putte iaf HÄR! :)

....sen vet jag inte helt om alla har fått med sig Arnes lilla TJUVSTART.... han blåste på ett helt varv.... ensam.... resten får han berätta själv! ;)

Arnes placeringar i helgen var inte så de räckte till final, men han har iallafall tränat så snart gott folk.....

Tyvärr gjorde denna motor sitt under lördagen, Puttes placeringar i kvalen blev 2:a, 4:a, 3:a, 1:a på lördag sedan på söndag blev det en väldigt omdiskuterad SVART.... och sedan en 3:e plats.

Poängen räckte till först in i C-finalen. Finalen han även vann, trots att han nästan fick göra som Flinta.... med lite flyt att bakomvarande bilar kämpade fick Putten stå högst upp på pallen i C-finalen!
Sedan blev det ingen start i B-finalen, motorn hade gjort sitt. Men nöjd ändå med dagen var han! Förutom två pokalen vann han en dunk med racing olja från presentbordet.

Som pricken över i:et gick vi ju alla med SÅÅÅÅÅ snygga humla kepsar! ;)Tusen tack Jan för att du tar sååå himla bra bilder!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0