C-Final Senior

C-Final Senior

B-Final Senior

B-Final Senior

A-Final Dam/Veteran

A-Final Dam/Veteran

De Pokalfirande Humlorna

De Pokalfirande Humlorna

Mads Bil

Mads Bil

Peders Bil

Peders Bil

Lindas bil i slutet av Säffle

Lindas bil i slutet av Säffle

Josens Bil Efter Säffle

Josens Bil Efter Säffle

Säffle 2-Dagars

Efter en lång helg i säffle är vi äntligen hemma igen.. Helgen blev lyckad för humlorna även om inte alla tog sig till final.. Har lagt in lite bilder som vi tog lite då och då, men det blev inte så många..

Eftersom jag inte är nåt vidare på att skriva kladdar jag bara ner hur det gick så får var och en berätta om de har lust.. För Peder och Mads blev det ingen final men det gick ändå bra i heaten och fan vad ni gasade grabbar..

Tobbe tog en heatseger, tre andra platser en tredje plats och en fjärde, det är vad jag har koll på men han kom till C-Final där lyckan tog stopp redan i första kurvan där han blev ståendes i sanden..

Josen började lördagen med två heat segrar, sen kommer jag inte ihåg om det var en 3 och 2a plats med,, men det kan vi fylla på med efter. Han kom till B- final där han åkte på en smäll (som på en av bilderna syns) men slutade ändå¨som glad trea..

Linda (jag) gjorde min lördag med att komma 4,3,2 och en heatseger. Söndagen började bra med en heatseger till men sen var lyckan slut. Bilen ville inte vara med i starten längre och la igen lite så tappade mark direkt, en startsmäll i första kurvan löste allt och jag kom in på en 2a plats. A-finalen var spikad, men även där la bilen igen i starten och jag fick nöja mig med en 5:e plats.. Man har alltid ngt att klaga på men jag ska vara glad att bilen höll hela helgen.

Nu laddar hela Team Humlan för kommande tävling i Eda om två veckor. Tror att herr Silfors ska ner till Mariestad till helgen så honom önskar vi lycka till där. Men för övrigt så hoppas jag alla hade en trevlig helg i Säffle för det hade iaf jag..

Kolla nu in alla bilder..

Flera bilder från Flygarracet 1 maj -08

Tack Dane för korten!!!!

Först ut har vi arne som gör en liten snôrre bôtt! ;D
image44

å Putte när bilen och turen begav sig... ;D
image45

Putte, Jenny och Andreas Flink:
image46

En lycklig Linn på ingång som segrare i B-finalen!
image47


Flygarracet 1 maj 2008

En dag full av humlor!! Vi var 11 humlor som samlats för att ha kuuuul!!! :DÅrets stora come back var Arne "Gôbben" Karlsson som inte har kört på 16 år... (Inte med folkracebil iaf... men med mun...;) Arne visade att han hade lite takter kvar men hade lite oflyt i sista heatet där vindrutetorkaren for av... och han såg inget... enl. Gôbben själv var det anledningen till att det inte blev final...... ;) *vi kommenterar inte detta*

Vi hade en annan debut i gänget och det var Henrik "Jozen" Johannesson. Det var en mycket nervös Joz som  mötte upp på Länsmansbrôten tidigt på Flygardan'.

Dagens prestationer:
Erik "Ecke" Martinssson
1:a i juniorernas A-final!!!!!!  GRATTIS ECKE!!!
                        
image40
 Daniel och Marcus också i juniorernas A-final, som 4:a resp 5:a. BRA JOBBAT!!!!

I seniorernas C-final på andra plats kom Peder Danielsson! Grattis Peder! Riktigt kul!!!!! :D
                       
 image41
I samma C-final kom även Patrik. Han hade två fullpoängare före han smockade sig i räcket vid E18 kurvan. Den smällen i tredje heatet gjorde tyvärr att det blev slutkört för hans del denna dag. Riktigt bra kört fram tills smällen!
              
Flygarracet -08
Putte i E18 kurvan efter en närgående stolpe..... ;)
                                                         
Flygarracet -08
Utan ett släpp blev den svart för Stefan...                         

I seniorernas B-final hamnade en överlycklig Linn överst på pallen. Monica kom på tredje plats.
                 
image42

  Flygarracet -08                                                    
En flygande humleMonica!!! ;D
 
Linda, Monica och Linn körde senior dagen till ära. Efter lite fram och tillbaka så blev det bestämt att vi skulle göra det. Utan några större förhoppningar slutade dagen över all förväntan.

Linn kom 3:a i första, 2:a i andra och i tredje blev det 1:a.

Monica kom 2:a i första, 3:a i andra och 1:a i tredje.

Linda "Kôrpiz" kom 2:a i första sedan 5:a i de två sista. Tyvärr med skadad hand. Hoppas den snart blir bra så hon kan visa vad hon går för i Säffle 24-25 maj!!!

Tobbe "Biaz" hade en inte så lyckad dag... det styrde inte i geggan så mest troligt fel däck. 5:a i första och andra och avslutade med en 3:e plats i tredje heatet. Bättre lycka nästa gång, med bättre fäste!!!! :)
                                                                                                                                 
Jozen hamnade lite vid sidan av ihop med Örjan Bäck i första heatet så bergarn fick lite jobb ;) i andra kom The Joz 5:a och i sista kom han 3:a.
                                                                       
Flygarracet -08     
Jozen och Örjan leker i sandlådan!
            
Arne "Gôbben" fick 'hör och häpna' 5:e bästa resultatet i Humle-seniorklassen!!!! Med en 4:e plats i första, en 3:e plats i andra och en 5:e plats i tredje (OBS! Ingen sikt i tredje ;) Måste säga det Gôbben, du gjorde din come back med bravur!!!!!!!!! :D

En dag bestående av MYCKE regn men det hindrade inte oss!!!! Nu siktar vi mot kommande tävlingar några i Säffle 24-25 maj och några 7-8 juni. Preem festivalen i Eda..... ..mm..
Flygarracet -08                  
Inte konstigt att min bil var SKITIG!!!!!!

 Flygarracet -08                                                                          
Min lilla maskot som jag fick i julklappav min kusin Andreas! :D

Tack till Webtangen.com för en bra sida med många bra bilder!!!!!!


Bzzzzzzzzzzzzzz på er gott folk!!!! // Linn

Flygarracet

Måste bara säga att humlorna råkkar!! Riktigt bra kört av alla men en extra bzzz till Linn som vann seniorernas B-final.. Kommer säkret snart ett inlägg med övriga resultat.. //Linda

RSS 2.0