En Presentation av KôrpenHejsan!!!

För att då börja någonstans så får man väl ta det från början. Jag heter Linda Korpelin, född 1985 och är en av de få i Team Humlan Racing som kör i en volvo. Jag började köra folkrace för tre år sen (2005), men har bara kört i två säsonger pga att jag blev gravid och fick en liten hulma hösten 2006. Jag är bosatt i Årjäng sen några år tillbaka. Flyttade in till Årjäng från Vännacka för 2 år sen. Nu bor jag och min dotter Lisen ensamma i en lght. Lisen är hos sin pappa varannan helg när jag jobbar helg och det funkar kanon.. Även hon älskar att vara med på folkrace och hon har vart med sen hon var en liten liten tös. Hoppas hon kommer sätta intresse i bilar hon med så framtiden är säkrad. :D.. Än så länge vet jag iaf att bilarna är bättre än dockor och det uppskattar jag som aldrig lekt med dockor.

Har väl inte haft några större framgångar men något har jag väl åstakommit. Tänker inte dra alla tävlingar men ett par kan ja nämna.

Preemfestivalen, där gick det ojämt men med ett helt okay facit. Vann ett heat, tvåa in i C-final men fick en bra start så vann den. Gick vidare upp i B-finalen. B-finalen var en enda stor röra. Hade ingen aning om vilken plats jag låg när ja gick i mål men jag var helt säker på att jag inte vann iaf. Men kommer ner i depån och där står alla och hojtar. Insåg när jag kom ur bilen att jag vunnit även den.. Så tanka, svalka sig och så i väg i bilen igen. I A-finlaen mötte jag en av mina teamkamrater, Linn. I skrivande stund vet jag att jag även mötte Monica som även hon nu ingår i vårt team. Starten gick inte lika bra denna gång från mitt sjättespår utan jag fick en väldig smäll. Snurra så jag hamnade åt fel håll och så var den tävlingen slut.. Kom ju i mål men jag var långt efter mina konkurenter. Men lika glad för det var jag men gladast blev ju vinnaren som kört mycket bra under helgen..

Dagen slutade inte lika bra med tanke av att jag blev av med min älskade humla som vart med mig i 11 tävlingar.

Så iår fortsätter körningarna och vi Humlor kommer att ha en kanon tid på banan oavsett vad det går.. Så se upp nu ni som ska ut på banorna för här kommer vi..

Team Humlan Racing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0