Putte kom stolt hem med två! :)

Etta i C-finalen, Grattis PUTTE!!!!!!

:~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~::~~~~:

Arvika på Westombanan 23-24 aug -08 tagna av Jan R

I helgen var det tävling i Arvika. Solen sken alldeles UNDERBART!!!! Ur humlegänget var det Patrik och Gôbben som körde.

Putte i en av alla fajter med Niklas Hagström över myggsprätten... Denna sprätt gjorde att inte Niklas senare vann A-finalen... han flög liiiite för mycket...

En Humla med fart i!! ...iallall på lördan! ...

Denna bild måååste ju bara med för Gôbbens självförtroende! Som vi alla vet vinner ju Arne varje heat... men ibland bara händer det ju ngt... INTE HANS FEL! ;)

Säga vad man vill... här är ju iaf beviset på att han låg framför Putte iaf HÄR! :)

....sen vet jag inte helt om alla har fått med sig Arnes lilla TJUVSTART.... han blåste på ett helt varv.... ensam.... resten får han berätta själv! ;)

Arnes placeringar i helgen var inte så de räckte till final, men han har iallafall tränat så snart gott folk.....

Tyvärr gjorde denna motor sitt under lördagen, Puttes placeringar i kvalen blev 2:a, 4:a, 3:a, 1:a på lördag sedan på söndag blev det en väldigt omdiskuterad SVART.... och sedan en 3:e plats.

Poängen räckte till först in i C-finalen. Finalen han även vann, trots att han nästan fick göra som Flinta.... med lite flyt att bakomvarande bilar kämpade fick Putten stå högst upp på pallen i C-finalen!

Sedan blev det ingen start i B-finalen, motorn hade gjort sitt. Men nöjd ändå med dagen var han! Förutom två pokalen vann han en dunk med racing olja från presentbordet.

Som pricken över i:et gick vi ju alla med SÅÅÅÅÅ snygga humla kepsar! ;)

Tusen tack Jan för att du tar sååå himla bra bilder!!!

Mer om Ramserudsracet i Säffle

Teamets förare denna dag var Marcus, Daniel, Monica, Tobias, Henrik  och Mads.

Det var många täta startstrider under dagen.
Här häver sig Daniel ut i tredje heatat.

Henrik och Mads i tredje heatet

Marcus och Daniel tillsammans i andra heatet

Marcus i C- final

Tobias i sitt första heat

Tobias ut i C-final

Monica tar kommandot i tredje heatet

När de väl klarat av startkurvan så var det bara att kämpa på.
Det gjorde de väldigt bra!

Daniel med sin nya bil.

Henrik är bra med.

Mads hamnade liiite på efterslänten där.

Tvärnit för Marcus.

Jaga jaga!!

Monica körde fint hela dagen.

Tobias och Mads i toppstrid.

Hmm...vad hände...här slutar Henriks dag!

Resultaten för dagen blev

Monica på en tredjeplats i A-final       GRATTIS GRATTIS!!!

Marcus segrare i C-final   GRATTIS!!!!!!

Tobias tog tredjeplatsen i C-final     GRATTIS!!!!

Bakom kameran och vid datorn var Monica.F.Silfors

Humlan kepsarna är klara!!!!!!

Nu har Humlan kepsarna kommit!

Det är från Hon som sålde på Räkracet  men nu kostar de 100 kr istället för 140 som hon tog då!

Passa på nu när det finns hemma!

Hör av dej till Christer på
070 -5778816

Alla Humleförare har kepsar med sitt namn på också! ;)

Bilder från Säffle 16/8-08 -tagna av Dane!

Biaz!!! Sista turen med pärlan! Efter skruvande och fixande gick bilen äntligen bra inför tävlingen... så bra att det fortsatte till ny ägare! :)

Mackan jagar Hedefur!!! :)

Tobbe Biaz Karlsson avancerar!!!!!! (...hoppas jag ;)

Danielzans nybygge klart och blir provkörd! Bra jobbat grabbar!!! Inte dåligt att få ihop en bil så snabbt!!!!!

Fler bilder kommer.... men jag har iiiinte breeeeedbaaaand....... ;) /Linn

nybygge

nybygge för Daniel! Det vart ganska ont om tid när Daniel vart av me audin i kristinehamn eftersom han ska köra i säffle det vill seja att vi fick 2 veckor.

Vi får se om vi hinner klart!!!!

Vänercupen Christinehamns MK 2008-08-02

Tredje deltävlingen i Vänercupen.
Team Humlan Racing hade tre deltagare med denna dag.
Marcus, Daniel och Peder.
Marcus har deltagit i de övriga deltävlingarna i cupen och hade en fjärde plats att försvara.
För Peder och Daniel var det första cuptävlingen.

Marcus gick smärtfritt genom dagen med placeringarna 2:a 3:a 3:a och
tar sig därmed till en B-final

Daniel klarar oxå dagen ganska smärtfritt med placeringarna 2:a 1:a och 5:a
Han fick lite problem med bilen i sista heatet och så blev det en liten krock också.
Men en B-final även för honom.

Peder tog hem tre fjärdeplatser.
Några revor på bilen blev det men ganska lindrigt ändå.
Han tog sig dock inte till någon final.

Både Marcus och Daniel kom till B-final så det blev spännande.
Daniel tog täten och Marcus andraplatsen redan från start och de placeringarna höll de ända till mål!

Här rullar de till starten.

Klara    färdiga   KÖÖÖÖR!!!

Det var två nöjda killar på pallen för B-finalen

Summa sumarum:
Trots mycket regn och lerig bana........

.......så var i alla fall Marcus och Daniel nöjda med dagen.

Marcus avancerade upp till en tredjeplats i cupen och
Daniel blev av med bilen och får bygga ny. Han ligger nu på en 22:a plats i cupen.
Vad Peder beträffar så hade han iallafall kul, trots den mycket slippriga banan    :)
och han har en 88:e plats i cupen.